Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدتی است که در بخش «‌درددل مردم» پنجره‌ای به سوی شما گشوده‌ایم تا مشکلات خود را با ما در میان بگذارید. بدیهی است در بسیاری از موارد مطرح شده امکان قضاوت برای الف وجود ندارد. به همین دلیل در انتظار پاسخ مسئولان و دستگاههای مربوطه خواهیم بود که در همین بخش منتشر خواهد شد.

شما می توانید مسایل و مشکلات خود را در بخش کامنت‌های ذیل همین مطلب ارسال کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مطلب هر روز با پیام های شما بروز خواهد شد.


چند نکته :
۱- مطالب حتی المقدور کوتاه و بدون حاشیه روی نوشته و به موضوع اصلی مورد نظر پرداخته شود. در نوشتن دقت کنید مطالب، مفهوم و روشن بیان شوند.
۲- فقط مشکل و مساله خود را مطرح و از اظهار نظر یا ابراز همدردی خودداری کنید. 
۳- در صورتی که مطلب نیازمند الصاق تصویری از مدارک بود حتما به پیوست ارسال گردد.
۴- در مواردی ممکن است دستگاه مربوطه نیازمند ارتباط با نویسنده مطلب باشد در صورت تمایل نام و نام خانوادگی و شماره ای برای تماس اعلام نمایید.
۵- به مشکلات مطرح شده قبلی در این صفحه پاسخ ندهید و مشکل خود را نیز به صورت مستقل از آن ها بنویسید.
۶-بدیهی است پیامهای حاوی توهین به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نخواهد شد.

**************************

۲۴ دی ۱۴۰۰

 

من قرارداد کشوری و همکارم تامین اجتماعی با یک حقوق هستیم ایشان در شهرستان خانه ای هم قیمت خانه من در تهران دارد اما ایشان یارانه میگیرد و من نمیگیرم.این حق الناس است.

 

در سامانه ثبت نام طرح نهضت ملی مسکن امکان ثبت نام متقاضیان شهر تهران در 12 شهر اطراف وجود داشت و بعد از ثبت نام مدیرکل راه و شهرسازی استان در یک مصاحبه اینترنتی اعلام کرد که تهرانی ها فقط امکان ثبت نام در 5 شهر خاص اطراف را دارند این در حالی است که امکان ویرایش شهر درخواست شده در سامانه وجود ندارد و وزارت راه و شهرسازی به دلیل ناهماهنگی خود در سامانه ثبت نام باید امکان ویرایش را برای این دسته از متقاضیان در سامانه مذکور فراهم کند

 

 

تا کی باید مردم ایران تاوان قراردادهای منعقده توسط یک سری دلال فوتبالی با بازیکنان درجه سه و چهار آفریقایی، اروپایی و عربی را پرداخت کنند؟ آیا در این شرایط که دولت به سختی ارز مورد نیاز داروهای بیماران خاص را تأمین می کند روا هست که شرکت های شستا و سایر حوزه های حاکمیت خسارات میلیون ها دلاری این دلال های از خدا بی خبر را پرداخت کنند تا این جماعت زندگی تجملاتی در خارج از کشور داشته باشند؟

 

کدام امکانات بیمه ای در اختیار بازنشسته قرار میگیرد؟ تمام مراکز آن تلفنی شده است وساعتها تماس میگیری اشغال است  و زمانی که وصل میشود نوبت دهی تمام شده . بیمه تکمیلی کلاهبر دارتراست.  ِبنده خارج از شهر برایم اتفاقی افتاد وازناحیه ساق پا مجروح وبه درمانگاه خصوصی مراجعه وبابت ۲۵ عدد بخیه ۱میلیون  پرداختم حال بیمه بابت پرداخت خسارت از بنده شرح حادثه وکروکی علت وعمق جراحت طول ونوع برش شیئه برنده تعداد بخیه نوع آن جنس نخ سوزن نوع دوخت نوع باند وپانسمان و جنسیت دکتر مجرد یا متاهل سن و چپ دست یا راست دست نوع پوشش دکتر وکیلو متر محل حادثه تا منزل را می خواهد!!!!  در اخر بنده حاضر شدم یک میلیون بدهم تا بیمه بیخیال خسارت بشود. 

 

مدارک تحویلی را به آتیه سازان حافظ نزدیک به دو الی سه ماه تحویل داده ایم با دریافت پیامک‌ اما از واریز هزینه پزشکی خبری نیست

 

فکری بحال مستمری بگیران تامین بکنید....چه جوری با ماهی ۳ونیم زندگی کنیم؟؟؟!!!!

 

سلام وقتی یارانه معیشتی پرداخت میکردن گفتن هر شش ماه یک بار ویرایش صورت میگیرد تا اونایی که جا ماندن یا اشتباه شدن برسی بشه
ولی همچین کاری نشد
گفتن خونه دارین و یا ماشین دارین
هزینه زندگی رو باید از کجا بیاریم
لطفا برسی کنین ممنون

 

 

با سلام ، در حال حاضر باز نشستگان کشوری ماهیانه یک تا سه میلیون تومان بیشتر از بازنشستگان تامین اجتماعی حقوق میگیرند.

 

بیمه خدمات درمانی کلا ماهیت خودش رو از دست داده. دولت و مجلس هر روز گروه جدیدی رو به بیمه سلامت اضافه می کنند.  بیمه سلامت که فقط فرهنگیان در اون باقی مانده اند روز به روز خدمات خود را به بهانه های مختلف کاهش می دهند. هیچ پزشکی به بیمه سلامت نگاه هم نمی کند. داروها کلا از بیمه خارج شده و هیچ دارویی، به غیر از چند داروی ساده و ارزان دیگر بیمه نیستند و هر روز با این حقوق‌ها کمر ما زیر بار گرانی می شکند و دیگر تحمل آن از ما خارج شده. قرار بود همه بیمه ها تجمیع شده و فقط یک بیمه به نام بیمه سلامت باشد. هیچ یک از سازمان‌ها و وزارتخانه ها قبول نکردند وفقط فرهنگیان باقی مانده اند اون هم به خاطر منفعت طلبی بعضی ها در وزارت آموزش و پرورش است.

 

بنده فرهنگی بازنشسته.دارای دودختر دوقلو که باید برای جهزیه آنها پس انداز کنم.ودارای بیماری دیابت هستم.متاسفانه سازمان هدفمندی یارانه ها از سال 95 خانوم بنده که یک مامای ساده است را در ذیل گروه پزشکان قرار داده ویارانه اینجانب را قطع کرده.در حالی که خیلی ها با درآمد بیشتر ودارایی های بیشتر یارانه میگیرند.الان داراییهای کشاورزان بالای ده میلیارد است.ولی یارانه میگیرند.

 

ملاک حذف یارانه چه بوده‌، اگر فردی با هزار وام و بدبختی یک منزل کوچک خریداری کرده و يک خودروی شخصی برای استفاده تهیه کرده باید از دریافت یارانه محروم شود ؟

 

الان12ساله از همسرم جدا شدم ویک دختر دارم .چون شوهرم اعتیاد داشت همه مدارک رو فروخته بود یا گرو گذاشته بود و متاسفانه نشد بریم یارانه درخواست کنیم .بعد از طلاق گرفتن هم هر بار رفتم درخواست دادم گفتن سایت ها بسته یا اینکه ثبت نام ندارن .آخه خدا رو خوش میاد .حق من خوردن نداره بخدا .لطف کنید بگید من باید چیکار کنم با این گروهی پنداری .آنقدر ما امید هستم که میدونم بازم کاری برام نمیکنید ولی توکل بخدا شاید یک انسان پیدا بشه

 

در جریان ادغام یک سری بانک‌ها در بانک سپه، به علت مشکلات انتقال اطلاعات حساب‌ها برخی وام‌ها با پرداخت از حساب کسر شد(علیرغم موجودی در حساب پشتیبان)
با وجودی این که مشتری در این جریان هیچ دخالتی نداشت، جریمه تاخیر هم کسر شد و متاسفانه بانک سپه به هیچ وجه پاسخگو نیست. در تماسی که با مرکز پشتیبانی این بانک داشتم گفتند خدارا شکر کنید که مبلغ جریمه شما ناچیز بوده است.
با یک حساب سرانگشتی و احتساب جریمه برای سایر مشتریان، به نظر می‌رسد برنامه‌ریزی شده است تا هزینه انتقال از جیب مشتریان پرداخت شود.

منبع: الف

کلیدواژه: بیمه سلامت ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۲۴۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا بانک‌ها از پرداخت تسهیلات مسکن طفره می‌روند؟/ فرار بانک ها از تله وام مسکن

 روز گذشته آمار جدیدی از عملکرد بانک‌ها برای مشارکت در قانون جهش تولید مسکن تا پایان فروردین سال 1403 منتشر شد.

به گزارش تجارت نیوز، این آمارها نشان می‌دهد عملکرد بانک‌ها در زمینه پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن، همچنان مانند گذشته تعریف چندانی ندارد و این‌ نهادها هنوز از پرداخت وام‌های مربوط به این بخش امتناع می‌کنند.

بر این اساس از بین 26 بانک عامل، عملکرد 18 بانک در این بخش صفر بوده است. بانک‌های مسکن، سپه، ملی، تجارت، ملت، صادرات، صنعت و معدن و توسعه صادرات تنها بانک‌هایی بودند که تا انتهای فروردین 1403، در مجموع 657 هزار و 596 میلیارد ریال تسهیلات در نهضت ملی مسکن پرداخت کرده‌اند.

چرا بانک وام مسکن نمی‌دهند؟

تسهیلات بخش مسکن از نرخ سود بالایی برخوردار نیست و همچنین بازپرداخت آنها نیز نسبت به باقی وام‌ها، مدت بیشتری دارد. به این ترتیب سرمایه‌ای که در قالب وام مسکن از این بانک‌ها خارج می‌شود، بازگشت کوتاه‌مدت یا حتی میان‌مدت ندارد.

این در حالی‌ست که این نهادها هم‌اکنون نیز دچار ناترازی هستند و دولت بدون آن که خود قدمی در این عرصه بردارد، مدام سقف پرداخت تسهیلات را افزایش می‌دهد یا وام تکلیفی جدیدی برای بانک‌ها تعیین می‌کند.

بنابراین بانک‌ها ترجیح می‌دهند به‌جای درگیر کردن سرمایه خود در این زمینه که آورده زیادی برای آنها ندارد، در پروژه‌هایی شراکت داشته باشند که بتواند به ناترازی آنها کمک کند.

بانک ها چقدر وام مسکن پرداخت کردند؟

عملکرد بانک مسکن در مشارکت نهضت ملی مسکن در این مقطع، 581.526 میلیارد ریال، بانک سپه 19.384 میلیارد ریال، بانک ملی 13.878 میلیارد ریال، تجارت، 11.898 میلیارد ریال، ملت 28.625 میلیارد ریال، صادرات 15 میلیارد ریال، صنعت و معدن 750 میلیارد ریال و توسعه صادرات ایران 1.520 میلیارد ریال بوده است.

عملکرد بانک‌های اقتصاد نوین، ایران‌زمین، گردشگری، مؤسسه ملل، کارآفرین، شهر، سینا، سامان، پست ایران، پاسارگاد، پارسیان، آینده، رفاه کارگران، توسعه تعاون، دی، کشاورزی، خاورمیانه و سرمایه در مشارکت نهضت ملی مسکن بر اساس آمار مذکور تقریبا صفر بوده است.

پیامدهای امتناع بانک‌ها از پرداخت وام نهضت ملی مسکن

نهضت ملی مسکن از پایه‌ای‌ترین شعارهایی بود که دولت سیزدهم با آن روی کار آمد. اما از همان ابتدا مشخص شد اجرایی شدن این پروژه با شرایط و منابع کشور همخوانی ندارد و موانع یکی پس از دیگری بر سر راه ساخت واحدها قرار گرفت.

یکی از اصلی‌ترین این موانع، امتناع بانک‌ها از پرداخت تسهیلات مربوط به این بخش است. مردمی که آخرین امید آنها برای خانه‌دار شدن پروژه‌های دولتی است، اکنون از دریافت وام‌های مربوط به این بخش نیز ناتوان هستند و دولت هر روز بیش از پیش به آنها برای واریز آورده فشار وارد می‌کند.

اداره راه و شهرسازی استان تهران چند روز پیش پیامکی به متقاضیان نهضت ملی مسکن ارسال کرده است. بر اساس این پیامک، افراد باید تا 31 اردیبهشت آورده خود را به 180 میلیون تومان افزایش دهند.

پیامک قبلی وزارت راه و شهرسازی اواخر سال گذشته برای متقاضیان ارسال شده است. این در حالی‌ است که گفته‌های ابتدایی این وزارتخانه نشان می‌دهد، آورده مربوط به پروژه نهضت ملی مسکن باید در بازه‌های چهارماهه و هر بار 40 میلیون تومان واریز شود.

بنابراین در شرایطی که توان اقتصادی مردم پاسخگوی خرید و ساخت خانه نیست و هر بار مانعی جدید بر سر راه آنها برای شرکت در پروژه نهضت نهضت ملی مسکن وجود دارد، چگونه می‌توان به خانه‌دار شدن امید داشت؟

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • متقاضیان مسکن ملی بخوانند/ آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد (+ جزییات)
  • امضای بیش از ۵۷ درصد از کل تعهدات پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن در بانک مسکن
  • متقاضیان مسکن ملی بخوانند؛ آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن
  • چرا بانک‌ها از پرداخت تسهیلات مسکن طفره می‌روند؟/ فرار بانک ها از تله وام مسکن
  • اعلام آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن
  • آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد+ جزییات
  • آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد + جزییات
  • قیمت مسکن ملی پرند؛ متری ۱۰ میلیون تومان
  • هزینه مسکن ملی پرند متری ۱۰ میلیون تومان برآورد می شود
  • هزینه مسکن ملی پرند متری ۱۰ میلیون تومان