Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «امتداد نیوز»
2024-05-02@03:40:50 GMT

بانک سپه به کربنکینگ جدید مهاجرت می‌کند

تاریخ انتشار: ۱۷ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۵۳۶۴۰

بانک سپه به کربنکینگ جدید مهاجرت می‌کند

امتداد -  کلیه اطلاعات مرتبط با مشتریان، سپرده‌ها، کارت و گواهی سپرده بانک سپه به یکباره به سامانه‌های جدید منتقل خواهند شد

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، ساعت ۱۲ روز پنج‌شنبه ۱۹ تیرماه تمامی سامانه‌های فعلی بانک سپه متوقف و عملیات استخراج اطلاعات برای ورود به سامانه‌های جدید آغاز خواهد شد. براساس روش مصوب، کلیه اطلاعات مرتبط با مشتریان، سپرده‌ها، کارت و گواهی سپرده به یکباره به سامانه‌های جدید منتقل خواهند شد که مدت زمان مورد نیاز برای توقف، تهیه و ورود اطلاعات به سامانه جدید حداکثر ۲۴ ساعت پیش‌بینی شده است و بنابراین سامانه‌های کارت و درگاه‌های غیرحضوری این بانک بعد از یک وقفه حدود ۲۴ ساعته، حداکثر تا ساعت ۱۲ روز جمعه ۲۰ تیرماه آماده بهره‌برداری خواهند بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اجرای پروژه مهاجرت کربنکینگ سپه از فروردین ماه ۹۸ با امضای قرارداد میان بانک سپه و داتین آغاز شد حال پس از گذشت دوره زمانی بیش از یک سال فاز اول مهاجرت کربنکینگ اواخر این هفته اجرایی می‌شود.

طبق برنامه زمانبدی شده، ابتدا اطلاعات مشتریان، سپرده‌ها و کارت، به سامانه جدید منتقل و در ادامه، اطلاعات مربوط به چک، گواهی سپرده، تسهیلات مبتنی بر کارت اعتباری و چک‌های واگذارشده چکاوک، منتقل خواهند شد و در همین حین، عملیات استقرار و اتصال سامانه‌های جدید شامل چکاوک، ساتنا، پایا، صیاد، نهاب و سایر سامانه‌های حاکمیتی و نظیر آنها در روز جمعه مورخ ۲۰ تیرماه ۹۹ انجام و در نهایت تمامی سامانه‌ها، ابتدای روز شنبه مورخ ۲۱ تیرماه ۹۹ برای شروع به کار شعب، آماده خواهند شد.

شایان ذکر است برخی موارد نظیر ارسال فایل‌های چکاوک و اتصال به سامانه شتاب و…، طی مدت زمان موصوف با وقفه‌های زمانی و عملیاتی مواجه خواهند شد.

بانک سپه جزو بانک‌های بزرگ کشور است که با وجود حجم تراکنش بالایی که دارد اما تاکنون موفق به پیاده‌سازی کربنکینگ در زیرمجموعه خود نشده بود. طبق پیش‌بینی‌های صورت گرفته فاز دوم مهاجرت کربنکینگ نیز اواخر شهریورماه صورت می‌گیرد. فاز دوم مهاجرت به مهاجرت بخش تسهیلات و ارز این بانک روی سامانه متمرکز امید اختصاص خواهد داشت. در این صورت پروژه پیاده‌سازی و مهاجرت به کربنکینگ امید به پایان می‌رسد.

هم‌اکنون داتین به‌عنوان پیمانکار این طرح در حال انتقال دستگاه‌های خودپرداز این بانک به سوئیچ این شرکت است. هومن مسگری مدیر طرح استقرار و توسعه بانکداری متمرکز بانک سپه در داتین در توییتی خبر از اتصال ۲ هزار و ۳۰۰ دستگاه خودپرداز این بانک به سوئیچ داتین داده‌ است. او اعلام کرده است که تا پایان تیرماه کل ۴ هزار و ۵۰۰ دستگاه خودپرداز این بانک به سامانه بانکداری متمرکز امید متصل خواهند شد.

این مهاجرت پس از موفقیت آمیز بودن مانور سوم تست آمادگی کربنکینگ بانک سپه صورت می‌گیرد. سومین مانور تست آمادگی کربنکینگ بانک سپه ۲۶ خردادماه سال جاری با موفقیت انجام شد و پیش‌بینی می‌شود تا پایان تیرماه، به صورت عملیاتی زیر بار برود.

مدیرعامل شرکبانک سپه ت رایانه خدمات امید پیش از این در پاسخ به این سوال که ‌با استقرار و مهاجرت به سامانه امید پیش‌بینی می‌کند در هفته اول با چه میزان کاهش تراکنش یا اختلال در انجام تراکنش مواجه شوید گفت: «پیش از پیاده‌سازی این سامانه، با ارائه آموزش‌های لازم به کارمندان شعب، زمینه همراهی حداکثری کاربران با سامانه فراهم شده است.

بابانک سپه توجه به نتایج تست‌ها و مانورهای انجام شده پیش‌بینی می‌کنیم در هفته نخست اجرا، با مشکلات جزئی مواجه شویم که راهکارهای لازم برای آن از پیش اندیشیده شده است و بنابراین در روز بهره برداری با ضریب اطمینان بیش از۹۰ درصدی، این پروژه بهره‌برداری خواهد رسید.»

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: سامانه های جدید خواهند شد سامانه ها بانک سپه پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۵۳۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز موج جدید مهاجرت خلبانان ایرانی

تین نیوز ز. حبیبی :

با پایان همه گیری کرونا و به تبع آن کاهش محدودیت ناشی از آن، سفرهای هوایی روند رو به رشد خود را دوباره شروع کردند و طی اعلام سازمان جهانی هواپیمایی این روند در سال ۲۰۲۴ به بیش از دوران قبل از همه گیری باز خواهد گشت، از این رو بسیاری از شرکت های هوایی برنامه های توسعه ناوگان خود را از سرگرفته اند.

از آنجا که کشورهای منطقه غرب آسیا همواره در زمینه توسعه ناوگان هوایی خود پیشرو بوده اند پیش بینی می شود به زودی این منطقه با کمبود شدید در نیروی کار متخصص به ویژه خلبان مواجه شود.

از طرفی ایرلاین های خارجی تمایلی برای جذب خلبان هایی با ساعت پروازی پایین ندارند و غالبا به دنبال افرادی هستند که ساعت پروازی بالایی دارند و در شرکت های هواپیمایی مشغول به پرواز هستند. در واقع خلبان هایی به خارج از کشور مهاجرت می کنند دارای سابقه و تجربه پروازی بالایی می باشند.

بسیاری از خلبانان ایرانی قبل از دوران همه گیری و به واسطه افزایش قیمت ارز( ۱۰-۱۳ هزار تومان در سال ۹۷) که با در نظر گرفتن میانگین حقوق ۱۰-۱۴ هزار دلاری در شرکت های هوایی خارج از کشور بیش از ده برابر میانگین حقوق داخل کشور را به خلبانان پرداخت می کردند تصمیم به مهاجرت و فعالیت در خارج از کشور گرفتند.

اکنون با توجه به افزایش شدید نرخ ارز در سال های اخیر و به تبع آن کاهش شدید ارزش پول ملی اختلاف دریافتی خلبانان داخل و خارج از کشور فاصله معنا داری پیدا کرده است به طور یقین روند مهاجرت خلبانان در آینده نزدیک شتاب خواهد گرفت.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • آغاز موج جدید مهاجرت خلبانان ایرانی
  • رصد بانک‌ اطلاعاتی دستگاه‌های اجرایی لرستان
  • تدوین بانک اطلاعاتی توانمندی‌های صادراتی فارس به ۶ زبان
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • بزودی صدور دسته چک منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان خواهد شد
  • هشدار جدی سازمان ملی مهاجرت به مهاجرین درباره پیامک سامانه «سهما» + جزئیات
  • استادانی که جلوی مهاجرت دانشجویان را می گیرند
  • ارسال پیامک از سامانه سهما به اتباع مجاز
  • پژمان‌فر: بانک مرکزی صدور چک را منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک کند
  • پرداخت بیش از ۵.۶ همت تسهیلات ازدواج و فرزند آوری از ابتدای سال تاکنون