Web Analytics Made Easy - Statcounter

طبق اعلام سمات،درحال حاضر 900 شعبه شرکت‌های کارگزاری، 3210 دفتر پیشخوان دولت و 261 شعبه بانک شهر، موسسه اعتباری ملل و شعب منتخب بانک صادرات ایران، آینده و سپه مسئولیت احراز هویت سهامداران بازار سرمایه را برعهده دارند.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از شرکت سپرده‌گذاری مرکزی و تسویه وجوه، سمات، مراسم رونمایی از سامانه جامع اطلاعات مشتریان (سجام) در شعب منتخب بانک سپه روز یکشنبه با حضور حسین فهیمی مدیرعامل سپرده‌گذاری مرکزی و خسرو فرحی عضو هیات مدیره این بانک برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فهیمی در این مراسم رونمایی گفت: در ماه‌های اخیر شاهد ورود مردم به بازار سرمایه هستیم به طوری که پلی میان اعتماد پس انداز کنندگان با حاکمیت و شرکت های سرمایه پذیر ایجاد شده است.

وی افزود: انتظار تمام سرمایه‌گذاران این است که منابع آنها صرف رونق تولید و حل مشکل نقدینگی شرکت‌ها شود و امیدواریم بازار سرمایه بتواند نقش مهمی در تامین مالی بنگاه های اقتصادی ایفا کند.

فهیمی اظهار داشت: یکی از برنامه های مهم شرکت سپرده‌گذاری مرکزی این است که خدمات بازار سرمایه را به سمت مشتریان بانک‌ها ببرد، به طوری که از امروز خدمات این بازار در شعب منتخب بانک سپه ارائه خواهد شد.

مدیرعامل سمات با بیان اینکه سجام درگاه وردی سهامداران به بازار سرمایه است، گفت : این سامانه زیر ساخت های خدماتی فراوانی را در این بازار فراهم خواهد کرد به گونه که توزیع متمرکز سود و حضور در مجامع الکترونیک از طریق سجام عملیاتی خواهد شد و سهامداران می توانند سود سهام شرکت های بورسی و فرابورسی، صندوق های سرمایه گذاری و انواع اوراق را دریافت خواهند کرد.

وی اظهار امیدواری کرد  که همکاری‌ بین بخشی میان بازار سرمایه و پول بتواند ارائه خدمات نوین به مشریان هر دو بازار را تسهیل کند.

عضو هیات مدیره بانک سپه با بیان اینکه از امروز 58 شعبه این بانک مسئولیت احراز هویت سجام را برعهده خواهند داشت، افزود : تمهیدات لازم برای تجهیز 580 شعبه بانک سپه برای احراز هویت سهامداران پیش بینی شده است که امیدواریم در روزهای آینده شاهد راه اندازی این شعب در سراسر کشور باشیم.

فرحی خاطر نشان کرد : بانک سپه در راستای افزایش تعاملات خود با بازار سرمایه، شعبه ویژه ای را به شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه اختصاص داده است تا بتواند در آینده نزدیک خدمات بازار سرمایه را در شعب منتخب خود ارائه دهد.

درحال حاضر 900 شعبه شرکت‌های کارگزاری، 3210 دفتر پیشخوان دولت و 261 شعبه بانک شهر، موسسه اعتباری ملل و شعب منتخب بانک صادرات ایران، آینده و سپه مسئولیت احراز هویت سهامداران بازار سرمایه را برعهده دارند.

سجام یک سامانه زیر ساختی برای شناسایی مشتریان جهت ورود به باشگاه بزرگ بازار سرمایه ایران است که تمام فعالان این بازار اعم از سرمایه‌گذاران، مشتریان و مدیران نهادها در این سامانه، فقط یک بار برای همیشه اطلاعات خود را در آن ثبت خواهند کرد و پس از احراز هویت حضوری قادر به دریافت خدمات مبتنی بر داده های تایید شده خواهند بود.

بر اساس این گزارش، از طریق این سامانه اطلاعات هویتی،  شماره حساب، شماره موبایل، آدرس الکترونیکی و اقامت دایمی فرد ثبت می شود و از آن به بعد هیچ نهاد مالی نیازی به دریافت مجدد اطلاعات آن سهامدار را ندارد.

علاقه مندان برای ورود به بازار سرمایه می‌توانند با مراجعه به سایت  www.sejam.ir  ثبت نام خود را به صورت الکترونیکی انجام دهند.

انتهای پیام/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: بانک سپه بازار سرمایه بانک رونمایی سپرده گذاری مرکزی بازار سرمایه شعب منتخب بانک احراز هویت بانک سپه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۹۰۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟

به تازگی در مجلس شورای اسلامی، نمایندگان بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ را اصلاح کردند اما این موضوع چه تاثیری بر بورس دارد؟

به گزارش ایسنا، بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ درخصوص دریافت مالیات برای اشخاص حقوقی و حقیقی است که توسط نمایندگان در روزهای اخیر اصلاح شده است، محمدرضا فلفلانی کارشناس بازار سرمایه درخصوص اینکه اصلاح این تبصره چه تاثیری در افزایش جذب سرمایه در بورس و بهبود وضعیت این بازار دارد به ایسنا گفت: همیشه یکی از دغدغه هایی که فعالان اقتصادی در فضای اقتصادی کشور داشتند این بوده که چطور بنگاه های اقتصادی، شرکت های تولیدی و خدماتی را بتوانند به سمت شفافیت در صورت های مالی سوق داده و بتوانند از حرکت شرکت ها به سمت شفافیت حمایت کنند.
وی ادامه داد: برای اینکه این اتفاق بیفتد و مشوقی برای شفافیت داشته باشیم قوانین و مقرراتی از گذشته در این زمینه وجود داشته است.

بازار سرمایه بستر شفافیت است

به گفته این کارشناس، بازار سرمایه کشور می تواند بستر شفافیت باشد و قاعدتا در فضای قانون گذاری و سیاست گذاری کلان کشور یکسری مشوق هایی به شرکت هایی که در بازار سرمایه پذیرش می گیرند ارائه می شود.
فلفلانی افزود: یکی از این مشوق ها قاعدتا یکسری معافیت های مالیاتی است، یکسری امکاناتی برای تامین مالی و ... است و وقتی شرکتی می خواهد وارد اکوسیستم بازار سرمایه شود و پذیرش بگیرد تا سهام آن شرکت به عموم مردم عرضه شود و تبدیل به سهامی عام شود یکسری الزاماتی که سازمان بورس تعیین کرده است را رعایت کند. 
وی یادآور شد: یکی از این الزامات شفافیت در حوزه مالی است و شرکت ها با توجه به زیرساخت هایی که ایجاد می کنند به سمت شفافیت سوق داده می شوند و در قبال آن می توانند از یکسری معافیت ها بهره مند شوند.
این کارشناس بازار سرمایه گفت: موضوعی که اخیرا مطرح شده بود این بود که این معافیت ها حذف یا کمرنگ شوند که در جلسه مجلس برگزار شد و این موضوع مورد بررسی قرار گرفت، قرار بر این شد که آن معافیت ها و مشوق ها همچنان وجود داشته باشد.
وی متذکر شد: با توجه به اینکه شرکت ها می توانند از قبال شفافیتی که ایجاد می کنند هم در تامین مالی شرکت اتفاق های مثبتی رقم می خورد هم می توانند از یکسری معافیت های مالیاتی هم بهره مند شوند. 

وجود معافیت ها عرضه اولیه ها را در بورس بیشتر می‌کند

فلفلانی گفت: پیش بینی می شود وجود این معافیت ها موجی از افزایش تقاضا در خصوص عرضه اولیه رقم بخورد به این معنا که شرکت ها و بنگاه های اقتصادی علاقمند باشند که سهام شان را در بازار سرمایه کشور عرضه کنند و اگر تابلوی معملات هم در کنار این موضوع رونق داشته باشد فضای نسبتا خوبی حاکم خواهد شد.

الزام‌های مالیاتی،‌ شرکت‌ها را به سمت بورس سوق می‌دهد

وی تاکید کرد: اخیرا شاهد سخت‌گیری‌هایی هم در حوزه مالیات و اداره دارایی بودیم، این موضوع می‌تواند شرکت‌ها را به سمت شفافیت سوق دهد، به نظر می‌رسد بنگاه‌های اقتصادی در حال حاضر به خاطر قوانین مالیاتی کشور ملزم به داشتن یکسری شفافیت‌هایی هستند احتمالا با خود فکر می‌کنند که حالا که این شفافیت‌های مالی را دارند از مزایای آن نیز استفاده کنند، مزایا در صورتی به این بنگاه‌ها اعطا می‌شود که در بازار سرمایه کشور بتوانند سهامشان را عرضه کنند بنابراین این موضوع می‌تواند در بلند مدت موجی را ایجاد کند که شرکت‌ها علاقه‌مند به عرضه سهام در بازار بورس باشند و این موضوع فضای مثبتی را در اکوسیستم اقتصادی کشور رقم بزند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • دیوار و شیپور نباشند باید پشت شیشه آگهی زد
  • معامله بلوک «شازند» قانونی است
  • اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟
  • ۹۰ درصد استارت‌آپ‌ها محکوم به شکستند/عدم بازارسنجی علمی فعالیت‌های جدید و نو
  • دفتر نظارت و ارزیابی ویژه استاندار در لرستان راه‌اندازی می‌شود
  • شناسایی صفحات جعلی توسط احراز هویت + فیلم
  • اقدام بانک ملی ایران در واگذاری پتروشیمی شازند بسیار ارزشمند است
  • اولویت‌ طرح‌های ملی وزارت فرهنگ کدام است/ از توجه به هویت ملی و سبک زندگی ایرانیان تا آرزو‌های جوانان
  • افزایش سه برابری برگزاری مجامع الکترونیک در بازار سرمایه