Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-01@23:56:43 GMT

نانوایان تسهیلات 15 میلیون تومانی می گیرند

تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۰۱۰۴۴۷

نانوایان تسهیلات 15 میلیون تومانی می گیرند

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از بانک سپه، این تفاهم نامه به امضای محمدکاظم چقازردی مدیرعامل بانک سپه و یزدان سیف مدیرعامل شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران رسید.
چقازردی در آیین امضای این تفاهم نامه اظهار داشت: در سال های اخیر تعامل خوبی بین بانک سپه و شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران برای خرید تضمینی گندم وجود داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: این تفاهمنامه به‌منظور استقرار و راه‌اندازی سامانه «آرد» بین بانک سپه و شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران و برای حمایت مالی نانوایان برای نوسازی و بهسازی و تامین سرمایه در گردش آنها به امضاء رسیده است.
چقازردی اظهار داشت: اعطای تسهیلات، متناسب با میزان تعاملات و گردش حساب شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران با بانک سپه و با نرخ سود ترجیحی پایین‌تر از نرخ رایج تسهیلات خواهد بود.
به گفته وی، براساس این تفاهمنامه مدت بازپرداخت این تسهیلات برای نانوایان 12 تا 36 ماهه خواهد بود.
مدیرعامل بانک سپه درباره نقش این بانک در حوزه فعالیت های ارزی در سال های اخیر گفت: با توجه به اهمیتی که شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران برای کشور و نظام دارد، بانک سپه با اهرم‌های مالی، حمایت خود را برای تقویت فعالیت ارزی این شرکت فراهم خواهد کرد.

** سامانه آرد از شهریورماه عملیاتی می شود
یزدان سیف مدیرعامل شرکت مادرتخصصی بازرگانی دولتی ایران نیز در این آیین گفت: با توجه به توافق انجام شده، از شهریورماه امسال خرید آرد توسط نانوایان از کارخانه‌ها به‌ واسطه سامانه‌های بانک سپه امکانپذیر خواهد بود.
وی افزود: امضای این تفاهمنامه در ادامه روند رو به رشد همکاری این شرکت با بانک سپه بوده و قرار است بانک سپه ماهانه به 2هزار نفر از نانوایان تسهیلات 15 میلیون تومانی پرداخت کند.
وی اظهار داشت: بانک سپه به‌ منظور تامین منابع مالی بخش کشاورزی تعامل بسیار مناسبی در حوزه گندم، آرد و نان با این شرکت داشته و در سنوات گذشته خدمات خوب و قابل‌توجهی ارائه کرده است.
معاون وزیر جهادکشاورزی با قدردانی از مسئولان بانک سپه به دلیل عمل به تعهدات خود در حوزه مسئولیت اجتماعی تصریح کرد: بانک سپه بخشی از منابع موردنیاز برای خرید گندم در سال جاری برای کمک به برنامه‌های دولت را تقبل کرده است.
وی با اشاره به تعاملات ارزی این شرکت برای تامین کالای اساسی با بانک سپه افزود: در حوزه مبادلات ارزی و فاینانس توافقات خوبی با بانک سپه برای تأمین زنجیره کالاهای اساسی انجام‌شده است.
معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه از شهریورماه سال جاری خرید آرد از طریق سامانه بانک سپه فراهم خواهد شد گفت: همه صنوفی که از کارخانه‌ها آرد خریداری می‌کنند، باید با مراجعه به بانک سپه نسبت به ثبت اطلاعات خود در سامانه بانک مذکور اقدام کنند.
وی اضافه کرد: از شهریورماه امسال شاهد خرید و فروش آرد در سامانه بانک برای مصارف صنف و صنعت و آزادپز خواهیم بود.
همچنین در این همکاری ها توافق لازم برای روش پرداخت تسهیلات خرید تضمینی گندم از سوی بانک در سقف سهمیه ابلاغی بانک مرکزی انجام شد.
 اکنون بدون احتساب واحدهای نانوایی صنعتی، حدود 90 هزار واحد نانوایی سنتی در کشور فعال است که بیش از 93 درصد نان کشور را تولید می کنند که 30 هزار واحد، مازاد بر نیاز است.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: نانوایان تسهیلات بانک سپه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۱۰۴۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارایه تسهیلات ارزان به شرکت‌های دانش بنیان صادرات محور

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید امیر برهانی نایینی امروز در نشست خبری، با بیان اینکه اولین برنامه وزارت صمت متحول سازی مقاصد صادراتی است، اظهار کرد:در سال جاری بسته ویژه دانش بنیان‌ها برای توسعه صادرات و تجارت با کشور‌های مختلف ارایه شده است که در همین راستا شرکت‌های دانش بنیان صادرات محور می‌توانند از تضمین این صندوق برای گرفتن تسهیلات بانکی و خدمات استفاده کنند.

برهانی با بیان اینکه کل پوشش بیمه نامه و ضمانت صندوق از ابتدای شروع به کار تا امروز ۲۲ میلیارد یورو بوده است، گفت: سرمایه ثبتی صندوق در این دوره ۲۰۰ میلیون یورو افزایش یافت و در حال حاضر به ۲۴۷ میلیون یورو رسیده است.

برهانی با بیان اینکه بسته ویژه دانش بنیان تدوین و به شرکت‌های دانش بنیان ارایه شده، تصریح کرد: بر اساس این بسته حداقل وثایق برای تضمین دریافت وام برای شرکت‌های دانش‌بنیان در نظر گرفته شده تا با ضمانت صندوق، تسهیلات ارزان قیمت از بانک بگیرند.

اهمیت توسعه صنعت دانش بنیان صادرات محور

مدیرعامل صندوق ضمانت صادرات با اشاره به اهمیت بازاریابی برای دانش بنیان‌ها، گفت: امکان سنجی و اعطای ظرفیت‌های تجارت خارجی به شرکت‌های دانش بنیان به منظور بازاریابی در این بسته دیده شده است.

همچنین به گفته این مقام مسئول بسته ویژه‌ای هم ویژه نمایشگاه دیده شده که در صورت حضور شرکت‌های دانش بنیان در این نمایشگاه و اعلام اینکه قرار است صادرات انجام دهند، اعتبارسنجی خارجی، بدون دریافت هزینه انجام می‌دهیم. فردا و پس فردا نیز با اتاق‌های بازرگانی و تجار مالزی و کامرون تفاهم نامه تجاری امضا خواهد شد.

وی با اشاره به اهمیت توسعه صنعت دانش بنیان صادرات محور، گفت: در همین راستا امروز تفاهم نامه‌ای با صندوق صنایع پیشرفته امضا می‌شود.

فرصت های بازار آفریقا

یکی از علل برگزاری همزمان اجلاس ایران و آفریقا با ایران اکسپو این بود که تجار آفریقایی از ظرفیت‌های ایران باخبر شوند؛ چراکه صادرات به مقصد آفریقا مورد تاکید است و مقرر شده در این قاره سرمایه گذاری ویژه کنیم. در همین راستا صندوق ضمانت صادرات نیز صادرات به آفریقا را پوشش بیمه و ضمانتی می‌کند؛ بنابراین اولین هدف صادراتی، گشایش قاره آفریقاست.

مدیر عامل صندوق ضمانت صادرات ایران با بیان اینکه این صندوق، صادرات به آفریقا را پوشش بیمه و ضمانتی می‌کند و اولین هدف صادراتی، گشایش قاره آفریقاست، گفت: حداقل وثایق برای تضمین دریافت وام برای شرکت‌های دانش‌بنیان در نظر گرفته شده تا با ضمانت صندوق، تسهیلات ارزان قیمت از بانک بگیرند.

وی تاکید کرد: ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی عمرمان با دومین اجلاس ایران و آفریقا در جهت شناسایی و معرفی توانمندی‌های صنعتی و اقتصادی ایران به کشور‌های آفریقایی است.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پست بانک ایران بخشنامه پرداخت تسهیلات مسکن فرزند سوم یا بیشتر را در سال ۱۴۰۳ را ابلاغ کرد
  • تخصیص تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی برای سازندگان شهر هوشمند
  • اعطای تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی به بیماران خاص و صعب العلاج
  • چرا عمده مردم از دریافت وام بانکی محروم اند؟/سو استفاده بانک ها
  • موفقیت بانک ملی ایران در جذب سرمایه اجتماعی با پرداخت تسهیلات خرد
  • اعطای بیش از 21 هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه بانک ملی ایران به متقاضیان
  • پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ۱۰ میلیون تومانی به مددجویان
  • ایجاد فضایی برای حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خوارزم ازبکستان
  • اعطای ۲۱ هزار فقره وام قرض الحسنه بانک ملی ایران در ۱ ماه
  • ارایه تسهیلات ارزان به شرکت‌های دانش بنیان صادرات محور